UA EN
(0352) 43-43-24
(0352) 55-01-13
Головна Про нас Новини Наша продукція Рецепти Електроенергія Контакти

Рецепти для хлібопічки

Ось декотрі рецепти по випічці хліба в хлібопічках з нашого борошна. Скориставшись ними, Ви зможете потрадувати своїх рідних та близьких смачним та запашним хлібчиком :-)

Солодкий здобний хліб з родзинками

Продукти:
Дріжджі сухі швидкорозчинні - 2,5 ч. л або 15г свіжих дріжджів
Пшеничне борошно - 450г
Сіль - 0,5 ч.л.
Яйца - 3 шт.
Цукор - 6 ст.л.
Ванільний цукор - 1пакетик
Рослинна олія - 6ст.л
Ізюм, курага, яблука - повний диспенсер
Молоко (вода) - 100мл

На дно відерця хлібопічки розсипати дріжджі, згори просіювати борошно, додати інші інгредієнти, в останню чергу молоко (воду). Випікати в програмі "Основний", режим "Тісто з родзинками", кірочка середня.

Молочний хліб

Продукти:
Дріжджі сухі швидкорозчинні - 1,5ч.л. або свіжі - 11г
Борошно - 500г
Сіль - 1,5 ч.л.
Цукор - 1,5 ст.л.
Вершкове масло - 1,5 ст.л.
Молоко - 350 мл

На дно відерця хлібопічки розсипати дріжджі, згори просіювати борошно, додати інші інгредієнти в останню чергу молоко. Випікати в режимі "Основна випічка", розмір хліба середній (700г), кірочка середня.

Солодкий хліб - завитий з маком і сухофруктами

Продукти:
Дріжджі сухі швидкорозчинні - 1,5 ч. л або 10г свіжих дріжджів
Пшеничне борошно - 450г
Сіль - 0,5 ч.л.
Цукор - 2 ст.л.
Вершкове масло - 2 ст.л
Молоко - 250 мл
Для начинки: мак - 100г, цукор - 150г молоко - біля 100мл (щоб покрити смечь маку з цукром), родзинки, курага, вишня.

На дно відерця хлібопічки розсипати дріжджі, згори просіювати борошно, додати інші інгредієнти, в останню чергу молоко. Виставити режим "Тісто". Поки тісто замішується, зробити начинку. Мак перемішати з цукром, залити молоком і варити до загусання, АЛЕ не до стану карамелі!

Сирний хліб

Продукти:
1 ч.л. сухих дріжджів
450 г пшеничного борошна
1,5 ч. л солі
2,5 ст.л. цукру
1,5 ст.л. сухого молока
1,5 ст.л. рослинної олії
1 яйце +1 жовток
100 г дрібно порізанного твердого сиру
180 мл води
  
На дно відерця хлібопічки розсипати дріжджі, згори просіювати борошно додати інші інгредієнти, в останню чергу налити воду. Випікати в режимі "Основна випічка", розмір хліба середній (700г), кірочка середня.

Французький хліб

Продукти:
Дріжджі сухі швидкорозчинні - 1ч.л. або свіжі - 7г
Пшеничне борошно - 400г
Сіль - 1 ч.л.
Сухе молоко - 1,5ст.л.
Вершкове масло - 1ст.л
Вода - 280мл.

На дно відерця хлібопічки розсипати дріжджі, згори просіювати борошно, додати інші інгредієнти в останню чергу воду . Випікати в програмі "Французький", режим "Випічка".




Закуповуємо пшеницю

Реалізовуємо борошно

Незалежні лабораторні аналізи

Транспортні послуги
Каталог веб ресурсів Тернопільщини

Створення та розробка веб-сайту - cтудія веб-дизайну Artes